Donirajte

AUTORSKA PRAVA

Korišćenjem bilo kog dela www.ahtbibssa.com  sajta, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem www.ahtbibssa.com sajta, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo www.ahtbibssa.com sajta ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

“IBSSA-Biro za borbu protiv trgovine ljudima” posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja www.ahtbibssa.com sajta. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje www.ahtbibssa.com sajta, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Sajt www.ahtbibssa.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkovana spoljne stranice. www.ahtbibssa.com sajt sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje www.ahtbibssa.com sajta koristite na vlastitu odgovornost i “IBSSA-Biro za borbu protiv trgovine ljudima”. se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup www.ahtbibssa.com sajtu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

“IBSSA-Biro za borbu protiv trgovine ljudima”. polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, bazu podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava www.ahtbibssa.com sajta i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava (“IBSSA-Biro za borbu protiv trgovine ljudima “i partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je www.ahtbibssa.com sajt povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

“IBSSA-Biro za borbu protiv trgovine ljudima”. na sajtu www.ahtbibssa.com linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

“IBSSA-Biro za borbu protiv trgovine ljudima”. se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika sajta, osim u slučaju teškog kršenja pravila www.ahtbibssa.com sajta ili ne zakonitih aktivnosti korisnika.

“IBSSA-Biro za borbu protiv trgovine ljudima”. zadržava pravo da na sajtu www.ahtbibssa.com bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama www.ahtbibssa.com sajta može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na sajtu.

POLISA PRIVATNOSTI

“IBSSA_Biro za borbu protiv trgovine ljudima”. svoju obavezu čuvanja vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno, i svaku vašu informaciju koju ostavite tretiraćemo profesionalno, u skladu sa Zakonom o Elektronskoj Trgovini (Sl.GlasnikRepublikeSrbije br. 41/2009)

Posetom našeg sajtai/ili registracijom prihvatate i saglasni ste sa praksom opisanom u našoj Polisi privatnosti.

“IBSSA_Biro za borbu protiv trgovine ljudima” se obavezuje da štiti vašu privatnost i garantuje upotrebu ostavljenih informacija u skladu sa Polisom Privatnosti opisanom ispod:
• O Nama
• Koje informacije prikupljamo
• Korišćenje informacija
• Sigurnost podataka
• Ko još može videti vaše informacije
• Vaša pitanja
• Kontaktirajte nas

O NAMA:

Svaka lična informacija dostavljena ili prikupljena na sajtu www.ahtbibssa.com je kontrolisana od strane “IBSSA-Biroa za borbu protiv trgovine ljudima”, sa sedištem: Batjnički drum 23, Beograd-Zemun.
Koje informacije sakupljamo kada komunicirate sa www.ahtbibssa.com sajtom, možemo tražiti od vas određene informacije a Vi možete proslediti lične podatke ka nama ( na primer:Ime i Prezime, broj telefona, adresu, kontakt, i sl.) Takođe, možemo sačuvati vaše navike prilikom posete našem sajtu, npr.  koje ste stranice posećivali i sl.

Pogledajte primere kako informacije mogu bit iprikupljene od strane “IBSSA_Biroa za borbu protiv trgovine ljudima”
Informacije koje Vi ostavljate nama: -Mi primamo i skladištimo informacije koje su poslate tokom posete našem sajtu ili koje nam Vi dostavite na bilo koji drugi način (email-om ili telefonom). Ove informacije mogu nam biti dostavljene prilikom pretrage na našem sajtu, pristupom Vašem nalogu ili tokom ostavljanja komentara, pisanja Vašeg mišljenja.

Informacije koje se automatski dobijaju: -Mi dobijamo, pregledamo i skladištimo informacije svaki put kada pregledate naš sajt. Kao i mnogi drugi sajtovi, mi koristimo „cookies“ (objašnjenjena Google) kako bi smo prikupili određene informacije kada vaš Web Browser pristupa www.ahtbibssa.com sajtu. Informacije koje automatski dobijamo ovim putem uključuju vašu IP adresu kojom ste povezani na internet, naziv vašeg kompjutera, browser i operativni sistem kao detalje o internet konekciji sa koje pristupate. Takođe, možemo koristiti i druge softvere, poput Google Analitike, koja meri i sakuplja informacije o vašoj sesiji, dužinu posete određenim stranicama, klikove i drugo.

KAKO KORISTIMO OVE INFORMACIJE:

Sve informacije se čuvaju na sigurnom i u skladu sa internom polisom o bezbednosti i mogu biti upotrebljeni za:
1. Proveru i isporuku narudžbi
2. Pružanje podrške kupcu
3. Pomoć i pri sprečavanju prevara (provera kreditne kartice)
4. Vođenje vaše istorije poseta.

Prilikom kreiranja naloga na www.ahtbibssa.com ili kreiranja narudžbine saglasni ste sa gore navedenim stavkama o upotrebi podataka.

SIGURNOST PODATAKA:

Vaša bezbednost je garantovana jer “IBSSA_Biro za borbu protiv trgovine ljudima”. koristi najnovije bezbednosne mere da zaštiti vaše podatke prilikom posete sajtu ili kupovini kod nas.

KO JOŠ MOŽE VIDETI VAŠE PODATKE

Pored ovlašćenih zaposlenih u “IBSSA_Birou za borbu protiv trgovine ljudima” vaše podatke možemo proslediti trećim licima nekoj od kurirskih službi u slučaju narudžbine određenih artikala,zarad obaveštenja o predavanjima, edukacijama, seminarima i drugim akcijama koje “IBSSA_Biro za borbu protiv trgovine ljudima organizuje” ,vaše podatke možemo koristiti isključivo u svrhe analiza, i poboljšanja kvaliteta našeg rada i angažovanosti. Dodatno, određene vaše informacije mogu biti prosleđene ovlašćenom državnom organu na njihov explicitni zahtev.

VAŠA PITANJA:

Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za korisničku privatnost ili za “IBSSA-Biro za  borbu protiv trgovine ljudima” Polisu Privatnosti, ili ste već poslali informacije koje ne želite da mi imamo, ili ste poslali netačne podatke, molimo Vas da nas kontaktirate na adresu iz kontakta na sajtu, ili putem telefona +381 64 473-15-37 ili email-om info@ahtbibssa.com  i informacija će biti ispravljena čim pre ili uklonjena na vaš zahtev.
Ukoliko smatrate da ova polisa ne zadovoljava, ili da je mi nismo ispoštovali u bilo kojem pogledu, kontaktirajte nas kako bi smo Vam pomogli i razrešili vaš problem.

PODRŠKA :

Bilo koji problem vezan za naš sajt, možete rešiti kontaktom na bilo koji od dole navedenih podataka:
• Emailom na info@ahtbibssa.com
• Poštom na “IBSSA_Biro za borbu protiv trgovine ljudima”, Batajnički drum br.23, Beograd-Zemun
• Telefonom na +381 64 473-15-37

SerbiaEnglish