Donirajte

DONIRAN TUNEL ZA DIZINFEKCIJU KBC-„DRAGIŠA MIŠOVIĆ 09.06.2020.

U organizaciji našeg “IBSSA-Biroa za borbu protiv trgovine ljudima”, doniran je tunel za dizinfekciju Kliničko-bolničkom centru “Dragiša Mišović”, klinici za ginekologiju i akušerstvo.

Uručenju donacije pratile su i televizijske ekipe Studia B, Tanjuga i Tv Pink-a.

Pink televizija i Studio B su direktnim uključenjem u program propratile navedenu aktivnost uz izjave Direktora KBC-a Vladimira Đukića i Ministra spoljnih poslova-Ivice Dačića . Koji su naveli važnost ovakve jedne donacije za zaposlene koji napuštaju radni prostor, kako bi se osećali bezbednije, pri tom navodeći “da je svaka pomoć više nego dobrodošla”.

Medijima su se obratili  Direktor i Portparol biroa Željko Gajić i Maja Raković, navodeći da je ovo jedna od donacija koja će bti usmerena zdravstvenom sistemu i zdravstvenim institucijama Republike Srbije. Kroz brojne aktivnosti i donacije koje su sprovedene u toku pandemije virusa Kovid-19, sa istima nastaviće se i dalje.

Direktor KBC-Vladimir Đukić, izrazio je veliku zahvalnost predstavnicima “IBSSA_Biroa za borbu protiv trgovine ljudima”, uz najavu dalje saradnje na obostrano zadovoljstvo.

SerbiaEnglish