Donirajte

HUMANITARNA AKCIJA "POMOZIMO ZAJEDNO" 17.12.2019.

Humanitarna akcija „POMOZIMO ZAJEDNO“ organizovana i koordinirana od strane „IBSSA – Biroa za borbu protiv trgovine ljudima Srbija“ uspešno je završena urućivanjem prikupljene pomoći dana 17.12.2019. godine „Svratištu za decu“ u Beogradu.

Tom prilikom kao humanitarna pomoć dostavljeno je: sretstsva za ličnu higijenu za decu i odrasle, kućna hemija, pelena, vlažne maramice, prehrambene i konzervirane proizvode, šećer, jestivo ulje, garderoba, obuća za decu i odrasle i još puno toga što je neophodno za život korisnicima Svratišta.

Deca su se najviše obradovala novogodišnjim paketićima koja su sa nestrpljenjem i puno radosti čekali.

Humanitarna akcija je ostvarila svoj cilj, pre svega da korisnici svratišta osete da nisu sami, da smo spremni da pomognemo i da ih podržimo u svakom pogledu i da im pružimo radost i toplinu novogodišnjih praznika koju zaslužuju.

Veliku zahvalnost izražavamo svima koji su doprineli realizaciji prikupljanja humanitarne pomoći u akciji „POMOZIMO ZAJEDNO“: EPS-u, AMAN marketima, Rotary Clubu Stari grad, Info Media Group, Gimnaziji „Patrijarh Pavle“, BG Taxi 19800, TV Pinku-u i Studiu B.

Zahvalni smo Koordinatorki „Svratišta za decu“ u Beogradu, Mini Lukić i osoblju svratišta na saradnji i toplom dočeku.

Humanost je jedan važan put čoveka ka čovečnosti, jer naše malo nekome zaista puno znači!

SerbiaEnglish