Donirajte

MEĐUNARODNA KONFERENCIJA: "ZAŠTITA KRITIČNE ODBRAMBENE INFRASTRUKTURE U KIGOISTOGNOJ EVROPI"

Predstavnik IBSSA Biroa za borbu protiv trgovine ljudima, Zeljko Gajic je u Cetvrtak 6. Decembra 2018.godine, ucestvovao na Međunarodnoj stručnoj konferenciji u oblasti “Zaštita kritične odbrambene infrastrukture u Jugoistočnoj Evropi”, pod pokroviteljstvom Ministarstva odbrane RS, Ministarstva unutrašnjih poslova RS, Ministarstva za zaštitu životne sredine udruzenja NUUR i Fakultetom za inženjerski menadžment . Konferencija je organizovana u Privrednoj komori  Srbije i pored eminentnih predstavnika Ministarstva odbrane RS bili su prisutni i predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova RS, MUP-a Crne Gore, Bosne I Hercegovine, Ministarstva za zastitu životne sredine, predstavnici nekoliko vodećih  privatnih kompanija i najuticajniji profesori sa nekoliko lokalnih univerziteta.

Konferencija na temu zaštita kritične infrastrukturne odbrambene industrije, imala je tri panela sa 23 predavača.

Predstavnik IBSSA AHTB Zeljko Gajic je u trećem panelu bio u radnom predstavništvu zajedno sa pokrajnskim Sekretarom za privredu i turizam Prof. Dr. Mirjanom Vranjac, potpukovnikom Dr. Draganom Mladenovićem iz Geleralštaba Vojske Srbije i sa Bojanom Teofilovićem, zamenikom Gradonačelnika Smedereva.

Konferenciji su prisustvovali i predstavnici IBSSA AHTB  Slovenije Mitja Znidarić i predstavnik IBSSA AHTB iz Švajcarske Zoran Vitorović. Mitja Znidarić je imao izlaganje u prvom panelu na temu kritična infrastuktura Slovenije.

Po završetku konferencije I urucivanja seftifikata I priznanja, razgovarali smo o saradnji IBSSA AHTB Srbije sa Ministarstvom odbrane.

Odlična konferencija i skup, velika organizacija na kojoj su našli mesto i uzeli učešće najpriznatiji kadrovi i institucija našeg društva.

SerbiaEnglish